Arrow
Arrow
Slider

Következő koncert

 

2023. október 7. 20:00 Újiráz

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


Hatrészes portréműsort sugároz Németh Alajosról, a Bikini alapítójáról és vezetőjéről a Rádió Bézs. Az első adás szeptember 8-án 16 órakor lesz (ismétlés 10-én 7 és 13-án 19 órakor), ezután kéthetente követik egymást az epizódok. Lojzi teljes pályáját megismerhetjük a műsorból, s természetesen elhangoznak legjobb szerzeményei is.

A július 24-ei koncertre nagyon gyorsan elkelt minden jegy, s mivel bőven van még érdeklődés, július 23-án is fellép a Bikini a Barba Negra Track színpadára. Ezúttal nem érvényesek a korábbi időpontokra megváltott belépők, azaz 500 darab jegy áll rendelkezésre. Itt lehet hozzájuk jutni, s most is érdemes sietni a vásárlással, hiszen újra telt ház várható.

Végre koncert van a láthatáron! A Bikini július 24-én lép a Barba Negra Track színpadára. Az ismert okok miatt mindössze 500 ember juthat be, így érdemes mielőbb beszerezni a belépőt. Leggyorsabban ezen a címen lehet megtenni. (Az elmaradt április 3-ai és május 30-ai koncertre vett és vissza nem váltott jegyek természetesen érvényesek erre a fellépésre.)

A XXVIII. Kék Madár Fesztivált hagyományos módon most lehetetlen megrendezni, ezért június ötödikén online kerül sor rá, mások mellett a Bikini felvételeivel. Részletek a fesztivál honlapján és Facebook oldalán találhatók.

A valódi koncertekre augusztus közepéig kell várni, attól kezdve viszont a tervek szerint meg sem áll a Bikini, mint az a Koncertek menüpontban látható.

A Bikini évről-évre új műsorral áll színpadra. Az idei elsőként január 31-én szólal meg a Barba Negra Music Clubban. Míg az elmúlt években általában három-négy szám cserélődött a repertoárban, ezúttal nyolc, régen hallott dal kerül bele! A Bikini 2020-as műsorának bemutatójára itt kaphatók jegyek.

Több volt zenésztársnál: igazi jó barát. Aki csodálatos éveket töltött a Bikiniben, s amikor később egy-egy koncertre vendégként tért vissza, akkor is azt mondta: "nem érzem úgy, hogy elhagytam volna a Bikinit". Most végleg elhagyta, ám mindig szeretettel fogunk gondolni rá. Emléke sosem múlik el...

A Duna tévé sorozatában legutóbb a Bikini volt a téma. A műsorban felelevenítették az együttes teljes történetét, a mai tagság mellett Nagy Feró és Trunkos András is megszólalt. Igazi kuriózum az utolsó percekben rendhagyó hangszereléssel megszólaló Közeli helyeken! Az adás itt tekinthető meg újra.

Két fellépéssel búcsúzik a Bikini 2018-tól és egyben idei műsorától. Előbb december 21-én a Barba Negrában játszik a Lord együttes társaságában (már csak száz jegy kapható, érdemes azonnal beszerezni ezen a címen!), majd 27-én Egerben lép színpadra. Ezzel a két koncerttel kíván mindenkinek kellemes ünnepeket és a boldog új évet a Bikini!

Frissítés: a budapesti koncertre minden jegy elkelt!

 

iT-system