Arrow
Arrow
Slider

Következő koncert:

 

2022. június 3. 20:30 Budapest

 

 (Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban!) 


Végre koncert van a láthatáron! A Bikini július 24-én lép a Barba Negra Track színpadára. Az ismert okok miatt mindössze 500 ember juthat be, így érdemes mielőbb beszerezni a belépőt. Leggyorsabban ezen a címen lehet megtenni. (Az elmaradt április 3-ai és május 30-ai koncertre vett és vissza nem váltott jegyek természetesen érvényesek erre a fellépésre.)

A XXVIII. Kék Madár Fesztivált hagyományos módon most lehetetlen megrendezni, ezért június ötödikén online kerül sor rá, mások mellett a Bikini felvételeivel. Részletek a fesztivál honlapján és Facebook oldalán találhatók.

A valódi koncertekre augusztus közepéig kell várni, attól kezdve viszont a tervek szerint meg sem áll a Bikini, mint az a Koncertek menüpontban látható.

A Bikini évről-évre új műsorral áll színpadra. Az idei elsőként január 31-én szólal meg a Barba Negra Music Clubban. Míg az elmúlt években általában három-négy szám cserélődött a repertoárban, ezúttal nyolc, régen hallott dal kerül bele! A Bikini 2020-as műsorának bemutatójára itt kaphatók jegyek.

Több volt zenésztársnál: igazi jó barát. Aki csodálatos éveket töltött a Bikiniben, s amikor később egy-egy koncertre vendégként tért vissza, akkor is azt mondta: "nem érzem úgy, hogy elhagytam volna a Bikinit". Most végleg elhagyta, ám mindig szeretettel fogunk gondolni rá. Emléke sosem múlik el...

A Duna tévé sorozatában legutóbb a Bikini volt a téma. A műsorban felelevenítették az együttes teljes történetét, a mai tagság mellett Nagy Feró és Trunkos András is megszólalt. Igazi kuriózum az utolsó percekben rendhagyó hangszereléssel megszólaló Közeli helyeken! Az adás itt tekinthető meg újra.

Két fellépéssel búcsúzik a Bikini 2018-tól és egyben idei műsorától. Előbb december 21-én a Barba Negrában játszik a Lord együttes társaságában (már csak száz jegy kapható, érdemes azonnal beszerezni ezen a címen!), majd 27-én Egerben lép színpadra. Ezzel a két koncerttel kíván mindenkinek kellemes ünnepeket és a boldog új évet a Bikini!

Frissítés: a budapesti koncertre minden jegy elkelt!

 

Igaz, egyelőre csak két koncerttel, de itt már láthatod a következő hetek programját. A Bikini még próbál is a héten, hogy pénteken legjobb formájában állhasson a Barba Negra Music Club színpadára. Jegyet itt tudsz venni. Másnap a tavaszt köszönti az együttes Balassagyarmaton, a Civitas Fortissima téren (kedvezőtlen időjárás esetén a Madách Moziban), a koncert ingyenes.

Az idei évet is fővárosi törzshelyén, a Barba Negrában indítja a Bikini, február 3-án este tízkor. A megújult műsorba hosszabb idő után többek között a Széles, tágas a tér és a Ne legyek áruló is visszakerült. Jegyek itt kaphatók.

iT-system