Arrow
Arrow
Slider

Aktuális koncertek

 

2024. május 17. 20:30 Beled

2024. május 18. 19:00 Abony

2024. május 19. 19:00 Solt

2024. május 19. 22:00 Nyárlőrinc

 

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


A Bikini nyári programja olyan sűrű, hogy a zenekar belátta: a legnagyobb jóindulattal sem képes igazi tábort összehozni. Ehelyett amolyan baráti találkozóra várja mindazokat, akiknek van kedvük és módjuk július 22-24. között Füzesgyarmatra utazni. A zenészek a Kiskastély Fogadóban szállnak meg, ott lehet találkozni velük esténként, amikor épp visszaérkeznek valamelyik fellépésükről. Szombat este pedig a füzesgyarmati strandon adnak koncertet.
(A karaoke versenyt nem feledjük, ha más helyszínen is, de előbb-utóbb megrendezzük.)

Formálódik a Bikini tábor programja, például arról is szó van, hogy a táborlakókat különbusz vigye a zenekar tusnádfürdői koncertjére július 21-én, majd onnan Füzesgyarmatra.

Valamint karaoke versenyre is sor fog kerülni. Felkészülni a honlapról lehet, három dal zenei alapját tesszük majd közzé - természetesen Ti döntitek el, hogy a szavazásnál látható tíz számból melyik három legyen a befutó.

Július 22-24. között, Füzesgyarmaton rendezzük meg az első Bikini tábort! Márciustól lehet jelentkezni, időben közzé fogjuk tenni, hogy milyen módon. Addig itt a helyszín, a Kastélypark fürdő és kemping honlapja, lehet ismerkedni a környezettel.


A program még alakulóban van, annyi bizonyos, hogy 24-én nagy koncertet ad a Bikini a strandon. Szó van arról is, hogy a táborban készüljön a zenekar új klipje, a táborlakók közreműködésével.

A zenekar tagjai, valamint a honlap készítői kellemes ünnepeket kívánnak minden látogatónak!
A jókívánság élőben is "átvehető", a Bikini ugyanis a hagyományokhoz híven karácsony másnapján koncertet ad a Josefinában. Szilveszterkor pedig mini turnét bonyolít le az együttes, egymás után három fellépéssel.
Megjelent a Bikini dupla válogatásalbuma! The Very Best of Bikini a címe, s a két lemezen huszonnyolc dal kapott helyet, méghozzá mai hangszereléssel, újra feljátszva. A régi slágerek is új életre kaptak, a zenészek szerint még sosem szólaltak meg ilyen jól, mint ezen az anyagon. A dupla albumról a Bikini MySpace oldalán kaphatsz ízelítőt, s az EMI honlapjáról tudod megrendelni.
iT-system