Arrow
Arrow
Slider

Aktuális koncertek

 

2024. május 17. 20:30 Beled

2024. május 18. 19:00 Abony

2024. május 19. 19:00 Solt

2024. május 19. 22:00 Nyárlőrinc

 

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


Március 10-én jelenik meg a Bikini új albuma. Az Elmúlt illúziók már előrendelhető az EMI honlapján. Az első lemezbemutató koncertre március 12-én, a debreceni Lovardában kerül sor.
2011 márciusában jelenik meg a következő Bikini lemez, csupa új dallal. Érdekesség, hogy a CD mellé DVD is kerül, öt, a jelenlegi felállással még meg nem jelent szám koncertvideójával. (A felvételek idei Zöld Pardon fellépéseken készültek.)
2012 végéig szóló szerződést kötött a Bikini együttes az EMI Music kiadóval. A kontraktus két vadonatúj album elkészítéséről szól, a zenekar harmincéves jubileumára pedig három CD-s válogatás, valamint DVD jelenik meg. Utóbbi természetesen a két év múlva esedékes születésnapi koncert anyagát fogja tartalmazni.
Márciusban tettük fel a kérdés, hogy melyik Bikini számot szeretnétek karaoke versenyen elénekelni. Több mint kétezer-ötszáz szavazat alapján az első három helyen A férfi megy, a nő marad, a Mielőtt elmegyek és a Megüssem vagy ne üssem végzett. Mindhárom dal zenei alapja meghallgatható, illetve letölthető innen, magára a versenyre pedig minden bizonnyal az ősz elején kerül sor.
(Honlapunk új galériával is frissült, az utóbbi hónapok koncertjein készült képek itt találhatók.)
A Bikini néhány nyári fellépésén meglepetésműsorral áll színpadra. Több szám kikerül, mások bekerülnek a programba. Rajtatok múlik, hogy mit hallhattok majd ezeken a bulikon - ehhez csak szavazni szükséges.
iT-system