Arrow
Arrow
Slider

Következő koncert

 

2024. március 30. 21:30 Budapest

 

(Részletek és több fellépés a Koncertek menüpontban.)

 


A nyár folyamán Peta nem csak gitározott, filmezett is a koncerteken. A Bikini 2014-es turnéját megörökítő videók hamarosan filmmé állnak össze, az előzetest máris meg lehet nézni.

A Bikini gitárosa, Lukács Peta War and Peace című szólólemeze lett az első a Fonogram díj "az év hazai hard rock vagy metal albuma" kategóriájában. A most már elismerten is kiváló CD természetesen kapható a Bikini egyre sűrűsödő koncertjein.

Május elsején két koncerttel indul a Bikini idei nagy turnéja! A zenekar új műsorral fogja járni az országot, a dalok az egykori klubozós korszak hangulatát idézik fel, csak épp most nagy színpadokon, sportcsarnokokban és fesztiválokon.

Az elmúlt héten a Juventus Rádióban Thuróczy Richard beszélgetett hosszasan Németh Alajossal. A Juventus Lights műsorát itt hallgathatjátok meg újra.

"2013. augusztus 20., államalapító Szent István ünnepe alkalmából Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Németh Alajos, előadóművész, zeneszerző, a Bikini együttes vezetője" - szólnak a mai hírek. Lojzit az ATV kérdezte a kitüntetésről, a videó itt tekinthető meg.

Az Artisjus az év könnyűzenei produkciójának választotta a Bikini 30-at, azaz a tavalyi jubileumi koncertet. Németh Alajos 2008-as, szerzőként kapott Artisjus-díja után most az egész zenekar részesült ebben az elismerésben.

A tavalyi év legjobb nagyszabású fellépését keresi a koncert.hu portál. Noha már majdnem egy éve volt a Bikini 30 jubileumi koncert, talán még sokan emlékeznek rá. Szavazni itt lehet.

Maróthy György: Közeli helyeken - Bikini 30 című könyve már több üzletben is kapható. A zenekar három évtizedét bemutató, szép kiállítású kötetet honlapunkról is megrendelheted.

iT-system